Aanvangstijd

Berkhout, ds. Hanna Smit

Avenhorn, ds. Hans Reedijk

INTERNET KERKDIENST

Zondagmiddag 29 maart jl. is een korte kerkdienst opgenomen welke u kunt bijwonen op internet. De dienst is opgenomen in de kerk van Beets, voorganger is ds. Hans Reedijk en pianist is Jan Stens. Onder het kopje "NIEUWS" of "Kringen en Diensten" treft u de link aan waardoor u deze dienst kunt beluisteren.

Aan de leden en vrienden van de kerkelijke gemeente Koggenland,

Gezien de recente ontwikkelingen als gevolg van het corona-virus neemt de kerkenraad het advies over van de landelijke en provinciale richtlijnen van de PKN om alle kerkelijke activiteiten af te gelasten tot in elk geval 30 april.

Ik hoop dat we deze lastige tijd als gemeente goed gaan doorkomen en ik wens u alle sterkte. Uiteraard kunt u een beroep op mij blijven doen.

Namens de kerkenraad,

ds. Hans Reedijk

- De hierboven in rood aangegeven kerkdiensten komen daarmee te vervallen.

Met vriendelijke groet,

ds. Hans Reedijk

Op de zondagmorgen is na iedere kerkdienst gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie.

Bent u moeilijk ter been of hebt u geen vervoer, neemt u dan contact op middels telefoon

Disclaimer
Hoewel er bij het samenstellen van de inhoud van deze site, of elke andere site waar naar wordt verwezen, is nagestreefd betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, sluit Protestantse Gemeente Koggenland iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden of onvolledigheden, alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is.
Adressen van onze kerkgebouwen